Allehelgen Gudstjeneste

Søndag d. 7. november 2021, kl. 14:00
Tune Kirke, Nørregade 2, 4030 Tune
Ida Schaumburg-Müller

Alle Helgens dag er den dag i året, hvor vi i kirken mindes de døde. I år vil vi særligt mindes dem, vi har mistet siden Alle Helgens dag for to år siden.

Sidste år var det ikke muligt at afholde de planlagte mindegudstjenester. Derfor har vi valgt at afholde to gudstjenester, så vi har plads til alle.

I Tune kirke gør vi lidt ekstra ud af denne gudstjeneste. Der vil være mere musik end ved en normal højmesse, så der bliver plads til ro og eftertanke, og undervejs vil navnene på de afdøde blive læst op.

For nogle af jer vil afskeden med én af jeres kære stadig være i helt frisk erindring – for andre er det allerede ved at være længe siden.

Vi håber, at gudstjenesten vil være en god anledning for jer til at give sorgen udtryk og mindes den, som I har mistet.